Plasați-vă logo-ul pe ambalajele personalizate de prânz și va asigurați că veti fi vazuti în fiecare zi de clienții voștri  

Ajutăm toate tipurile de corporații dedicate sustenabilității să își crească vizibilitatea, să educe și să se diferențieze prin produse reutilizabile și inovatoare.

Aceste produse permit companiilor să comunice în mod clar mesajul și valorile lor și să aibă impact asupra mai multor persoane. 

Sunteți o companie dedicată sustenabilității?

Vă ajutăm să vă diferențiați de concurenți cu produse sustenabile care dețin un mesaj și au o rentabilitate bună a investițiilor.

LEERDAMMEN - Boc’n’Roll

Leerdammer este una dintre principalele mărci ale grupului Bel și, în Germania, cu peste 16 milioane de consumatori, este marca de brânzeturi numărul 1.

Ce măsuri au fost luate?

Promovarea la punctul de vânzare a supermarketurilor mari, cu un contor și o gazdă pentru degustarea produsului și prezentarea promoției cu Boc'n'Roll. Acțiunea a fost efectuată în Italia.

Rezultate:

Acțiune a fost de succes, foarte împărtășită în mass-media socială, cu o mare difuzare a videoclipurilor realizate de brand.

Testimoniale:

„Material excelent, perfect pentru campania noastră Panino. Boc'n'Roll este acum cel mai bun ambalaj Panino pentru consumatorii Leerdammer!” Riccardo Gatti - Leerdammer, Grupul BEL (Italia)

DELIFRANCE – Boc’n’Roll

Delifrance este primul operator de cafea in Asia, oferind un mediu de viață francez unic, servind calitatea, alimente proaspete și sănătoase, cu rețete autentice franceze.

Ce măsuri au fost luate?

4 iulie 2016. Lansarea inițiativei Go Green cu Delifrance. Oamenii care s-au înregistrat ca membru  nou al clubului Delifrance au primit un Boc'n'Roll, iar prin acțiunea BYOW (Adu propriul tău ambalaj), consumatorul a primit de fiecare dată un produs de patiserie cadou.

Rezultate:

Prin desfășurarea acestei acțiuni, Delifrance încearcă să reducă utilizarea ambalajelor de unică folosință în brutăriile lor. Oamenii au început să-și aducă propriul ambalaj, ajutând la reducerea deșeurilor în unitatile lor.

Testimoniale:

"Produsele Eco sunt instrumente excelente pentru a inspira și a educa clienții noștri pentru a reduce cantitatea de deșeuri, cum ar fi pungile de plastic sau de hârtie, într-o manieră zilnică" Frances Chan - Director General, Hong Kong

Sunteți o instituție publică sau o școală dedicată mediului?

Vă ajutăm să vă cresteti vizibilitatea și să educați prin produse reutilizabile și inovatoare, care vă vor permite să transmiteți valorile si impactul sustenabilitatii asupra unei mari cantități de cetățeni.

CONSILIUL JUDETEAN AL ORASULUI SELVA

 

Ce măsuri au fost luate?

Odata cu sfârșitul anului școlar, Boc'n'Roll a fost distribuit prin diferite școli din regiune. Un exemplu ar fi orașul Blanes: acolo, școlile au organizat o colecta de recipiente de unică folosință de la domiciliu, apoi a avut loc un eveniment în care a fost oferit un ambalaj reutilizabil Boc'n'Roll în schimbul acelor recipiente de unica folosinta și pentru a recompensa munca studenților.

Rezultate

Toate școlile care au primit un Boc'n’Roll au fost implicate anterior într-o activitate în favoarea mediului, cum ar fi atelierele pentru mediu, separarea deșeurilor, grădinile în școli etc.

SCOALA AJUNTAMENT DE BARCELONA

Actiuni

Inițiativa "Școli mai sustenabile" promovată de Consiliul municipal al Barcelonei, cu sprijinul școlilor a fost creată pentru a încuraja sustenabilitatea din punct de vedere educațional. În același timp, s-a urmărit atingerea unor obiceiuri alimentare mai sănătoase. 

Ce măsuri au fost luate?

Campania "Ambalaje refolosibile" se adreseaza problemei menționate mai sus și a modului de reducere a deșeurilor pe parcursul unui an școlar. Planul de prevenire constă în efectuarea unui diagnostic inițial al tipului și greutății ambalajelor alimentare utilizate de un grup de elevi, introducerea unor măsuri și acțiuni de modificare a situației, în acest caz prin utilizarea ambalajului reutilizabil Boc'n'Roll și apoi efectuarea unui al doilea diagnostic și evaluarea succesului planului.

Rezultate

Timp de 5 ani proiectul funcționează, 160 de școli și circa 27.000 de studenți au participat deja. Au fost date mai mult de 31.500 de ambalaje reutilizabile pentru sandwich-uri Boc'n'Rolls.

Datorită acestui produs, au fost reduse 1.408 kg de deșeuri, iar utilizarea ambalajelor de unica folosinta a fost redusă de la 75% la 45%.

    Ce veți obține în schimb după ce lucrati cu Roll'eat?

     Sigla sau marca dumneavoastra va fi prezentă permanent în obiceiurile zilnice ale consumatorilor dvs.: pregătind mâncarea, micul dejun sau gustările și chiar în momentul consumării alimentelor.

     Veți încuraja un stil de viață sustenabil deoarece Roll'eat promovează obiceiul de a mânca alimente sănătoase și pregatite in casă.

     Clientii vă vor asocia cu valori precum sustenabilitatea, deoarece cu Roll'eat clientela dumneavoastra va reduce amprenta de carbon (Boc'n'Roll emite cu 99,8% mai puțin CO2 decât folia de aluminiu).

     Oamenii vor vorbi despre campania dumneavoastra și mesajul va fi răspândit, deoarece produsele sunt diferite și unice.

    Pune-ți campania în mișcare impreuna cu noi!

    Furnizati-ne detaliile dumneavoastra de contact accesand acest link și va vom raspunde în mai puțin de 24 de ore!

EuPlatesc