Leerdammer este una dintre principalele mărci ale grupului Bel și, în Germania, cu peste 16 milioane de consumatori, este marca de brânzeturi numărul 1.

Ce măsuri au fost luate? Promovarea la punctul de vânzare a supermarketurilor mari, cu un contor și o gazdă pentru degustarea produsului și prezentarea promoției cu Boc'n'Roll. Acțiunea a fost efectuată în Italia.

Rezultate: Acțiune a fost de succes, foarte împărtășită în mass-media socială, cu o mare difuzare a videoclipurilor realizate de brand.

Testimoniale:„Material excelent, perfect pentru campania noastră Panino. Boc'n'Roll este acum cel mai bun ambalaj Panino pentru consumatorii Leerdammer!” Riccardo Gatti - Leerdammer, Grupul BEL (Italia).

Ce veți obține în schimb după ce lucrati cu Roll'eat?

Sigla sau marca dumneavoastra va fi prezentă permanent în obiceiurile zilnice ale consumatorilor dvs.: pregătind mâncarea, micul dejun sau gustările și chiar în momentul consumării alimentelor.

Veți încuraja un stil de viață sustenabil deoarece Roll'eat promovează obiceiul de a mânca alimente sănătoase și pregatite in casă.

Clientii vă vor asocia cu valori precum sustenabilitatea, deoarece cu Roll'eat clientela dumneavoastra va reduce amprenta de carbon (Boc'n'Roll emite cu 99,8% mai puțin CO2 decât folia de aluminiu).

Oamenii vor vorbi despre campania dumneavoastra și mesajul va fi răspândit, deoarece produsele sunt diferite și unice.

 Pune-ți campania în mișcare impreuna cu noi!

Furnizati-ne detaliile dumneavoastra de contact accesand butonul de contact de mai jos și va vom raspunde în mai puțin de 24 de ore!

Inapoi la pagina B2B


EuPlatesc